Nieuwsoverzicht

Nationale sportweek 2021

Samen sporten en bewegen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Ontdek van 17 tot en met 26 september wat sport met je doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Onze gemeente is dit jaar hostcity (gastgemeente) van dit evenement. Van musicalworkshops en een snelschaaktournooi tot suppen, zwemmen en walking korfbal. Alles komt voorbij.
Het programma staat in het teken van ‘Een leven lang plezier in sporten en bewegen’. Alle generaties komen hierin aan bod. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen.


Programma en aanmelden

Bekijk het volledige programma via onderstaande button. Neem er even de tijd voor want het aanbod is groot! U kunt zich aanmelden voor de verschillende activiteiten bij de betreffende aanbieder.

Lees het volledige programma hier --> www.alphenaandenrijn.nl/altijdfit

Volgen via Facebook
@alphenaltijdfit
https://www.facebook.com/Alphenaltijdfit

Instagram
https://www.instagram.com/alphenaltijdfit/ houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heel veel sportplezier!

Gezocht: Bestuurders met passie voor vitaliteit

Bestuurders met passie voor sport, bewegen en vitaliteit. Dat zoeken we voor onze pas opgerichte stichting Alphen Vitaal! Wij werken sinds 1 juli aan de vitaliteit van al onze inwoners. Alphen Vitaal is werkgever van de buurtsportcoaches.

Zomer Fun

De hele zomervakantie kunnen kinderen in onze gemeente meedoen aan leuke, sportieve activiteiten. Iedere dag organiseert Alpen Vitaal in verschillende wijken Samen Actief. Ook staan leuke specials op het programma, zoals voetbaltoernooien, waterspelen, levend stratego, smokkelspel en kanoën.

Zo herken je ons!

Ken je de buurtsportcoach van je wijk of les nog niet? Geen punt, onze buurtsportcoaches dragen duidelijk herkenbare kleding. Zo kun je ze niet missen.

Wij zijn Alphen Vitaal!

Het is zover: Alphen Vitaal is een feit. Vanaf dit moment verzorgt Alphen Vitaal de inzet van de buurtsportcoaches in de gemeente Alphen aan den Rijn.