Samen Actief - Vreugdeoord Alphen Centrum

Speeltuin vreugdeoord Centrum
De Buurtsportcoaches van Alphen Vitaal nemen verschillende sport en spel materialen mee waar iedereen gebruik van kan maken. Doe gezellig mee!

Tijd en datum
Deze locatie wordt vaak gebruikt in de vakanties. Ook wordt de locatie in reguliere weken wel gebruikt, houdt daarvoor goed de website en Facebook/ Instagram in de gaten voor het Samen Actief rooster.

Uitzonderingen
* Vakanties.
Houdt voor meer informatie www.alphenvitaal.nl of de Facebook/ Instagram van  Alphen Vitaal in de gaten.
Slecht weer. 
Het kan het zijn dat het niet doorgaat vanwege het weer.
Geen kinderen. 
In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat er geen kinderen aanwezig zijn, dan zal de buurtsportcoach na 20 minuten de locatie verlaten.

Over de locatie
Een van de leuke speeltuinen in Alphen aan den Rijn ligt aan de Vorselenburgstraat. Hier kan je lekker klimmen, glijden, schommelen, trampolinespringen en nog veel meer. Er is een gedeelte voor de kleinere kinderen. De grotere kinderen kunnen zich uitleven op het basketbal-/voetbalveld. Deze speeltuin is gericht op diverse leeftijden. Naast leuke activiteiten met de buurtsportcoach, zijn er vaak speciale activiteiten met Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas. Kijk op de website www.vreugdeoord.nl voor meer informatie.