Wij zijn Alphen Vitaal!

Het is zover: Alphen Vitaal is een feit. Vanaf dit moment verzorgt Alphen Vitaal de inzet van de buurtsportcoaches in de gemeente Alphen aan den Rijn.
Team

Alphen Vitaal doet veel meer dan alleen sporten. Het doel: bijdragen aan de vitaliteit van alle inwoners in onze gemeente. Bij ons kan elke inwoner terecht op het gebied van vitaliteit. Want een vitaal Alphen aan den Rijn is van ons allemaal. 

Van sport naar vitaliteit

De stichting Alphen Vitaal werkt vanuit een bredere kijk op sport en bewegen. Vitale mensen zitten beter in hun vel en zijn gelukkiger. Alphen Vitaal ziet sport en bewegen dan ook als middel om te komen tot een vitale samenleving. Dat is straks terug te zien in het aanbod. 

Het aanbod van Alphen Vitaal richt zich op de domeinen; onderwijs en kinderopvang, sport en bewegen in je buurt, een gezonde werkvloer, preventie en zorg en sportverenigingen.

Het team

De meeste buurtspotcoaches zijn overgegaan naar Alphen Vitaal. Wij zijn erg gemotiveerd om ons te blijven inzetten voor een vitale samenleving. Het bestaande aanbod wordt voortgezet. Dezelfde activiteiten met onze vertrouwde gezichten dus. Alleen de naam verandert. In de loop van dit jaar breiden wij ons aanbod verder uit. 
 

Onze buurtsportcoaches  

Onze activiteiten

Nieuws

Vacature Buurtsportcoach

Heb jij een passie voor sport en bewegen en krijg jij met jouw enthousiasme de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn in beweging? Dan zijn we per heden voor 24 – 38 uur op zoek naar jou!

Cool 2B Fit

Samen naar een gezondere leefstijl, dat is het doel van het nieuwe programma Cool 2B Fit. Kinderen met overgewicht die wat hulp nodig hebben bij een fitte leefstijl kunnen zich samen met hun ouders aanmelden voor het traject.