Vitaliteit op de werkvloer

Vitale medewerkers zijn van essentieel belang voor het succes van een bedrijf of organisatie. Medewerkers die gezond, veilig en met plezier hun werk doen, zijn productiever en zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Vitale medewerkers hebben een positief effect op het ziekteverzuim en de zorgkosten.
Alphen Vitaal

Steeds meer bedrijven en organisaties zoeken een actieve invulling voor het vraagstuk van duurzame inzetbaarheid van hun personeel. Alphen Vitaal zet zich samen met Vitaal Bedrijf, Alphense bedrijven, organisaties, verenigingen en stichtingen in voor een vitale werkvloer in Alphen aan den Rijn. 

De vitaliteitscoach(es) van Alphen Vitaal geven concreet invulling aan deze opgave aan de hand van de BRAVO thema’s. BRAVO is een samenvoeging van vijf leefstijlthema's: Bewegen, stoppen met Roken, verantwoord gebruik van Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning. We concentreren ons in eerste instantie op 3 pijlers in Alphen a/d Rijn.

  • Meer bewegen

  • Meer ontspanning

  • Gezonde voeding

Hoe wij dit doen? Door het afnemen van een vitaliteitsscan door Vitaal Bedrijf bij de medewerkers, een advies op basis van de uitkomsten en een op maat samengesteld pakket met als inzet de vitaliteit van jouw medewerkers te vergroten.

Meer informatie ‘Vitaliteit op de werkvloer in Alphen aan den Rijn’. 

Ons doel is om de aankomende tijd in Alphen aan den Rijn een Vitaliteitselftal te vormen van 11 Alphense bedrijven zich willen inzetten voor meer vitaliteit op de werkvloer. Dit onder aanvoering van de Vitaliteitscoach van Alphen Vitaal. Is jouw bedrijf klaar voor meer vitaliteit? Kom dan zeker naar de volgende inspiratiesessie.

11 mei: Sessie ‘meer vitaliteit op de werkvloer’

Op 11 mei organiseren Alphen Vitaal, Vitaal Bedrijf, de VOA en EBDA twee inspiratiesessie voor werkgevers in iFlow. Het doel van deze sessies is om met elkaar in gesprek te gaan over het belang van vitale medewerkers, wat vitale medewerkers je organisatie kan opleveren en welke behoeftes er zijn binnen jullie organisaties.

Uitnodiging 11 mei ‘Meer Vitaliteit op de werkvloer’.

Gelijk opgeven? Mail dan naar info@alphenvitaal.nl

logo